NIJE IMAO SREĆE

Provalio u mesnicu pa u ljekarnu te naletio na policajce

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL, ilustracija
Provalio u mesnicu pa u ljekarnu te naletio na policajce
08.10.2019.
u 13:57
Kolika je šteta još nije poznato, no cijeni se većom
Pogledaj originalni članak

Neobična mjesta za provalu izabrao je 40-godišnjak koji se sada sumnjiči za tešku krađu. Kako je priopćila zagrebačka policija, 40-godišnjak se sumnjiči da je 16. rujna u Ulici Dobri dol provalio u mesnicu.

Nakon što je ušao unutra, ukrao je više suhomesnatih proizvoda te novac koji je našao u blagajni. Sumnja se i da je između 5. i 7. listopada provalio u ljekarnu u Slavonskoj ulici u Dubravi. Otuđio je novac, veću količinu raznih lijekova, preparata za njegu te medicinskih pomagala.

No dok je s plijenom izlazio iz ljekarne nije imao sreće jer je naletio na policajce pa je odmah uhićen. Kolika je šteta još nije poznato, no cijeni se većom.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

HR
hrkljusic
09:00 09.10.2019.

Eh glupa covjeka, da je provalio kod pajkana , naso bi svasta sto su oni drmnuli od drugih ljudi, a ne bi na nikog naletilo jer oni ili bunare po tudjim kucama ili spavaju na radnom mjestu.