POSEBNA DRSKOST

Provalili u policijsku postaju i poderali košulju dežurnom policajcu

Foto: ilustracija
Provalili u policijsku postaju i poderali košulju dežurnom policajcu
13.08.2014.
u 12:52
M. T. (20) i B. V. (22) određeno je zadržavanje do 48 sati
Pogledaj originalni članak

Posebnu drskost su pokazali provalnici iz Sremske Mitrovice, M. T. (20) i B. V. (22), kada su nasilno pokušali ući u policijsku postaju zabrinuti jer je njihov jedan prijatelj bio priveden. Dežurni policajac ih je otjerao, kako javljaju mediji u Srbiji, a oni su mu poderali odoru i vrijeđali ne samo njega već i općenito srpsku policiju.

Sumnjiče se da su počinili kazneno djelo napada na službenu osobu u obavljanju službene dužnosti pa im je određeno je zadržavanje do 48 sati, a nakon saslušanja sudac je donio rješenje za pritvor do 40 dana.

>> Agresivni 57-godišnjak nožem ozlijedio policajca

>> Iz osvete napali policajca koji ih je i prije uhićivao

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

AS
ante_slavonac
21:11 13.08.2014.

Mene dečki zanima tko vam ponabija ove minuse?

TA
tamanitelj
13:41 13.08.2014.

Boli me ona stvar za Srbiju

MX
Mister X
17:37 13.08.2014.

Provalili u policijsku postaju i poderali košulju dežurnom policajcu; Vjerovatno su čitali nedavno da se policija žali na košulje da se znoje u njima i kad ništa ne rade.. Da su jako loše i nekonformne za nositi...