nije javila policiji

Pronašla veći novčani iznos pa prijavljena za utaju!

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Pronašla veći novčani iznos pa prijavljena za utaju!
12.02.2013.
u 14:25
Policija je pregledom kamera utvrdila da je novac koji je izgubio 35-godišnjak pronašla ženska osoba koja nije prijavila pronalazak
Pogledaj originalni članak

Jedan je 35-godišnji muškarac iz Dugopolja sinoć prijavio policiji da je izgubio veći novčani iznos u jednom trgovačkom centru.

Policija je pregledom kamera utvrdila da je novac pronašla ženska osoba, no nije prijavila pronalazak, izvijestila je PU splitsko-dalmatinska. Policija će protiv nje podnijeti kaznenu prijavu za utaju.

>> Slovencu prodao dva milijuna kuna vrijedan brod prod ovrhom

GUVERNERKA ZGROZILA AMERIKU

'Bio je gadan i zao. Smrdio je i ganjao djecu. Jarac je poskočio i ispalila sam hitac'

Priznanje je objavila u svojoj knjizi „Nema povratka“ koja je mješavina autobiografije, političkih analiza napada na demokrate, kako bi lustrirala odlučnost da provodi teške odluke. Svoga psa Cricketa odvezla je do šljunčare i jednostavno ga upucala. "To nije bio ugodan posao, ali morao se obaviti", napisala je. Kad ju je već uhvatio trenutak iskrenosti, političarka na koju Trump ozbiljno računa, priznala je i da je usmrtila jarca kojeg je držala njezina obitelj

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 33

Avatar Alfons_x
Alfons_x
15:05 12.02.2013.

Prijavu za utaju??? Dakle da vidimo Članak 220. stavak 5. Kaznenog zakona kaže: "Tko tuđu pokretnu stvar koju je našao, ili do koje je slučajno došao, protupravno prisvoji, kaznit će se novčanom kaznom do sto pedeset dnevnih dohodaka ili kaznom zatvora do šest mjeseci." -Idemo dalje novac nije "stvar" no ukoliko jeste, zašto se jednako nije postupilo u slučaju Tonine Sanader, koja je podsjećam našla novac u garaži nekog trgovačkog centra i spremila ga u prtljažnik.....Čak štoviše glasnogovornica splitske policije je pojašnjavala da osoba po zakonu NIJE DUŽNA prijaviti pronađene stvari, nego da je to moralna dužnost svake osobe?! Dok s odvjetničke strane gledano tužbe za ovo djelo iz članka 220 (ukoliko se članak odnosi i na predmetni čin) se podnose isključivo privatnim putem?? TKO JE U PRAVU - ili zakon po tko zna koji put, nije isti za sve?!

Avatar MOĆ NARODA
MOĆ NARODA
18:36 12.02.2013.

I onda se čudimo što nam je takvo stanje u državi, a po vašim komentarima 99% vas bi prisvojilo ono što nije vaše!

LI
list68
16:22 12.02.2013.

Bravo za "gusta magla". Kome vratiti policiji, ma svašta, pa to su lopine odmah iza političara, sudaca itd., Kad bi netko zatražio , ali da napiše u ćemu je novac, i koliko ga je bilo, vratio bih osobno, a drukčije, nema šanse.