Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
direktor iz zadra

Slovencu prodao dva milijuna kuna vrijedan brod prod ovrhom

'22.10.2010., Novigrad - U novigradskoj marini nalazi se jahta Pahorove sefice kabineta Simone Dimic koja je dala ostavku zbog skandala oko gradnje kuce. Vrijednost jahte Princess V70 je oko milijun e
'Dusko Marusic/PIXSELL'
08.02.2013.
u 11:09

Dvadesetdevetogodišnji Zadranin i direktor jednog trgovačkog društva prodao je vrijedan brod Slovencu, a potom za primljeni novac izbjegao plaćanje poreza

Dvadesetdevetogodišnji Zadranin i direktor jednog trgovačkog društva prevarant je koji je 44-godišnjem slovenskim državljaninu prodao ovrhom opterećen brod vrijedan više od 2 milijuna kuna.

Potvrdila jer to zadarska policija koja je nad dotičnim i njegovim transakcijama provela kriminalističko istraživanje. Ustanovljeno je da je prevarant primio dio kupoprodajne cijene znajući da se novi vlasnik neće moći uknjižiti te da je za primljeni novac izbjegao plaćanje poreza na dodanu vrijednost u iznosu od nekoliko stotina tisuća kuna.

Protiv 29-godišnjaka podnijeta je kaznena prijava Državnom odvjetništvu radi prijevare u gospodarskom poslovanju i utaje poreza.

>>Kupio notebook, u kutiji mu stigao komad drva!

 

Komentara 3

BR
BratCroat
12:29 08.02.2013.

Balkanska posla.

SJ
svakog jutra oko podne u 18:00
12:06 08.02.2013.

- Direktore, -svaka čast

ST
stomiovotreba
13:40 08.02.2013.

Kako se prevarant zove?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije