Ipak je pronađen

Srušio pješakinju na zebri, pa je odvezao kući i nestao

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Srušio pješakinju na zebri, pa je odvezao kući i nestao
10.01.2018.
u 15:11
U bolnici je utvrđeno da je 68-godišnjakinja lakše ozlijeđena
Pogledaj originalni članak

Tko zna što je bilo u glavi vozaču, koji je prvo pomogao pješakinji koju je oborio, a zatim nestao bez traga.

Naime, kako je priopćila PU sisačko - moslavačka u srijedu između 6.45 i 7.20 sati, u Sisku se na raskrižju Ulica Ferde Hefelea i Marijana Celjaka, na pješakinju (68) koja je cestu prelazila na obilježenom pješačkom prijelazu, naletio je automobil.

Vidjevši da je srušio pješakinju, vozač je izašao iz vozila, pomogao ženi da ustane te je odvezao na njezinu kućnu adresu. Nakon toga je nestao, ne ostavivši podatke o sebi i vozilu. A nije ni izvijestio policiju.

Kazne za vozača i pješakinju

Sisačka policija otkrila je identitet vozača koji je jutros, oko sedam sati, u Sisku udario pješakinju na pješačkom prijelazu, te je zatim odvezao njenoj kući i udaljio se ne obavijestivši policiju. Pješakinji su naknadno utvrđene lake tjelesne ozljede.

Vozač je, nakon policijskog apela, pronađen nekoliko sati kasnije, no istraga je pokazala kako je 68-godišnja pješakinja, na semaforiziranom križanju  ulica Ferde Hefelea i Marijana Celjaka, pješački prijelaz prelazila dok joj je bilo crveno svjetlo, a 70-godišnjem vozaču je bilo zeleno svjetlo. 

Ipak, vozaču slijedi prekršajna prijava zbog napuštanja mjesta nesreće bez da je obaviještena policija, a i sama pješakinja dobit će prekršajnu prijavu jer joj je bilo crveno svjetlo na semaforu. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

LI
liliZG
15:34 10.01.2018.

nije on niš nestao , otpeljao je gospođu doma i on je otišao doma,... kaj bi nestao , to bi značilo da je čovjek nestao iz kuće... svašta...

IP
ispeci.pa.reci
17:54 10.01.2018.

ispisali eurposko izvjesce i kaj sad bi trebali muriju zvat?Pa ljudi se dogovorili,boze kakvi clanci.

DU
duxnacije
15:03 11.01.2018.

A zakaj bi vozać prkršajno odgovarao???? Dajte više promjenite zakone koji ne valjaju a pisale ga retardirane budale ili pješaci imaju prednost i pred crvenim?????