TRAGEDIJA

Vozili se u 5 ujutro, sletjeli su s ceste i počeli se prevrtati

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Vozili se u 5 ujutro, sletjeli su s ceste i počeli se prevrtati
21.10.2017.
u 08:57
Automobil se nekoliko puta prevrnuo i zaustavio u polju kukuruza
Pogledaj originalni članak

U prometnoj nesreći kod Svetog Križa u Međimurskoj županiji poginuo je 24-godišnjak iz Preloga, a dvije su osobe ozlijeđene. Nesreća se dogodila danas oko 5 sati, kad je vozač osobnog automobila sletio s ceste.

Automobil se nekoliko puta prevrnuo i zaustavio u polju kukuruza. Poginuo je putnik koji je sjedio na stražnjem sjedalu, a vozač i još jedan putnik su ozlijeđeni i prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

BL
bljak007
10:55 21.10.2017.

Žalosno jer se ugasio jedan mladi život. Zar ta djeca nemaju roditelje, koji bi trebali razgovarati sa tim mladim vozačima, i da im ukažu na realnost, da oni nisu nikakvi vozači bolida formule 1, niti probni vozači proizvođača guma, a ni ispitivači staza za proklizavanje. Da se prije vožnje ni pod kojim uvjetima ne konzumira alkohol, i pogotovo ne stišče papučica gasa do kraja, jer neiskustvo i brzina u vožnji odnosi živote.

SA
sargu123
12:07 21.10.2017.

Pretpostavljam da su poštivali ograničenje brzine.

OB
ObrenM
10:30 21.10.2017.

Nocni zivot,alkohol i moguci vitamini.