KONAČNO UGODNO

Stiže nam proljeće: Pogledajte gdje će temperature ići i do 20 stupnjeva

Foto: Borna Filic/PIXSELL
16.02.2017., Zagreb - Sunce i topliji dani izmamili ljude van, te su terasa kafica ponovno pune zivota. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
16.02.2017., Zagreb - Sunce i topliji dani izmamili ljude van, te su terasa kafica ponovno pune zivota. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/Pixell
Sunce obasjalo bajkoviti prizor
11.03.2018.
u 10:36
Na Jadranu će umjereno jugo jačati, pa će u drugom dijelu dana biti jako i mjestimice olujno
Pogledaj originalni članak

Djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku, najviša dnevna temperatura zraka većinom od 13 do 18, u Slavoniji i do 20 Celzijevih stupnjeva.

Na Jadranu i uz njega bit će oblačnije, povremeno s kišom, osobito u drugom dijelu dana. U ostatku unutrašnjosti kiša se očekuje uglavnom navečer i tijekom noći na ponedjeljak, dok se ponegdje na krajnjem istoku može zadržati bez oborine.

Puhat će umjeren južni i jugozapadni vjetar, mjestimice s jakim udarima. Na Jadranu će umjereno jugo jačati, pa će u drugom dijelu dana biti jako i mjestimice olujno, navodi se u prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas, 11. ožujka.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

ST
streetboy
11:44 11.03.2018.

Temperature rastu , curke će nosit minjake , život opet ima smisla

DU
Deleted user
12:26 11.03.2018.

Pa zar nije rugobano vakula predvidio hladni val opet?

5S
505.scrtom
22:03 11.03.2018.

Mogli ste barem par muškaraca reda radi uslikati, ne samo ženke sa pametnim telefonima u ruci ili mi muški nismo više zanimljiviili, se već provodi Istanbulska konvencija !?