Prodaja droge

Privedeni Zadranin i Riječnin koji su skrivali drogu u tijelu

Foto: Maja Šantoši /Pixsell
Privedeni Zadranin i Riječnin koji su skrivali drogu u tijelu
07.12.2010.
u 18:54
U tijelima dvojice uhićenih i privedenih, naime, pronađen je 71 gram opojne droge , no policija radi interesa istrage nije dala više pojedinosti
Pogledaj originalni članak

Jučer, po završetku kriminalističkog istraživanja, 37-godišnjak iz Zadra i 25-godišnjak  iz Rijeke privedeni su u istražni centar Županijskog suda u Puli.  U tijelima dvojice uhićenih i privedenih, naime, pronađen je 71 gram opojne droge , no policija radi interesa istrage nije dala više pojedinosti.

Labinska je policija u nedjelju 5. prosinca za redovite kontrole prometa zaustavila te dvije osobe, a zbog postojanja osnove sumnje da posjeduju opojnu drogu, privela ih je u policijsku postaju Labin.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
08:22 08.12.2010.

\"koji su skrivali drogu u tijelu\" ___________________________ ne želim ni pitati kam su je spremili...