BEZ OZLIJEĐENIH

Priveden jedan od dvojice mladića koji su pucali u kafiću u Dubravi

Foto: Arhivska fotografija
Priveden jedan od dvojice mladića koji su pucali u kafiću u Dubravi
17.01.2012.
u 11:05
Za vrijeme incidenta u lokalu nije bilo drugih gostiju, a vlasnik Arube prijavio je policiji incident.
Pogledaj originalni članak

U ponedjeljak oko 19 sati u Ulici Dubrava dvojica su muškaraca u kafiću Aruba bez ikakva povoda ispalila nekoliko hitaca u strop te otišla u susjedni kafić Twins.

Muškarci su prije pucnjave konzumirali alkohol. Za vrijeme incidenta u lokalu nije bilo drugih gostiju, a vlasnik Arube prijavio je policiji incident. Kada su policajci došli, u Twinsu su zatekli G. M. (25) i stavili mu lisice. Odveli su ga u postaju na kriminalističko istraživanje, a kod njega je nađen pištolj. Izmjereno mu je 1,4 promila alkohola u krvi. Drugi izgrednik uspio je pobjeći.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

XN
xnet0822
12:06 17.01.2012.

Neće otići daleko, kad-tad će ga uloviti ...