Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ OZLIJEĐENIH

Priveden jedan od dvojice mladića koji su pucali u kafiću u Dubravi

uhićenje
Arhivska fotografija
17.01.2012.
u 11:05

Za vrijeme incidenta u lokalu nije bilo drugih gostiju, a vlasnik Arube prijavio je policiji incident.

U ponedjeljak oko 19 sati u Ulici Dubrava dvojica su muškaraca u kafiću Aruba bez ikakva povoda ispalila nekoliko hitaca u strop te otišla u susjedni kafić Twins.

Muškarci su prije pucnjave konzumirali alkohol. Za vrijeme incidenta u lokalu nije bilo drugih gostiju, a vlasnik Arube prijavio je policiji incident. Kada su policajci došli, u Twinsu su zatekli G. M. (25) i stavili mu lisice. Odveli su ga u postaju na kriminalističko istraživanje, a kod njega je nađen pištolj. Izmjereno mu je 1,4 promila alkohola u krvi. Drugi izgrednik uspio je pobjeći.

Ključne riječi

Komentara 1

XN
xnet0822
12:06 17.01.2012.

Neće otići daleko, kad-tad će ga uloviti ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije