PRAVDA JE ZADOVOLJENA

Primijetili su da se pas drukčije ponaša, kamera otkrila uznemirujući razlog

Foto: Screenshot
08.01.2019.
u 18:46
Sud u Leedsu zabranio je zlostavljačici držanje i brigu o psima u iduće dvije godine nakon što je priznala da je udarala psa
Pogledaj originalni članak

Britanka Jacqueline Wilkins dobila je zabranu držanja pasa nakon što je snimljena kako fizički zlostavlja psa. Snimka je nastala u kući vlasnika psa koji su Jacqueline platili da im čuva pse.

Vlasnici su postavili kameru u kuću kako bi pratili ponašanje trogodišnje bokserice koja se u jednom razdoblju naglo promijenila. Na snimci su mogli vidjeti kako se Jacqueline dere na psa i udara ga nekoliko puta.

Sud u Leedsu zabranio je zlostavljačici držanje i brigu o psima u iduće dvije godine nakon što je priznala da je udarala psa.

– Šokirao sam se kada sam vidio snimku – rekao je vlasnik Gary Hirtsch i dodao kako nije mislio da će morati misliti i na to jer je riječ o osobi koja bi navodno morala voljeti pse.

– Odvratno je to što je učinila i drago mi je da smo izborili pravdu za Bellu. Ona nije zavrijedila da ju tako tretiraju – prenosi njegove riječi Daily Mail.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

DU
Deleted user
20:50 08.01.2019.

Evo kako to Britanci riješe po kratkom postupku, poremećenoj agresivki zabrane držanje životinja, a ne kao kod nas, smeća mogu zlostavljati, trovati i svašta, i nikome ništa jer su nerijetko i veterinarski inspektori lijeni, potkupljivi i posve neadekvatni za posao koji bi trebali raditi!

Avatar antoinette
antoinette
23:49 08.01.2019.

Dvije godine? Trebali su joj dozivotno zabraniti, psihopatkinja jedna.

NV
novo vriijeme
23:23 08.01.2019.

Poremećena pijandura, još su joj platili da čuva psa.