Kolinda Grabar-Kitarović:

'Prikupili smo prvih 10.000 potpisa za predsjedničke izbore!'

Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
Kolinda Grabar-Kitarović
22.11.2019.
u 16:45
Nema stajanja, nastavljamo raditi, pričati s našim ljudima, do kraja, u pobjedu, za vas, za Domovinu! - objavila je predsjednica RH
Pogledaj originalni članak

Kolinda Grabar-Kitarović objavila je da je prikupila prvih 10.000 potpisa za predsjedničku kandidaturu.

- Upravo su mi javili s terena da smo prikupili prvih 10 000 potpisa. Nema stajanja, nastavljamo raditi, pričati s našim ljudima, do kraja, u pobjedu, za vas, za Domovinu! - objavila je predsjednica RH danas poslijepodne.

Grabar-Kitarović tako je skupila potrebne potpise za kandidaturu u manje od jednog dana.

Potpise kandidati trebaju prikupiti u 12 dana i to samo na obrascima Državnog izbornog povjerenstva (DIP), svaki birač potpisom može poduprijeti samo jednog kandidata, a valjanost potpisa provjeravat će se pri predaji kandidature.

Obrasci se ne mogu zamijeniti nekim drugim, starim obrascima, istaknula je potpredsjednica DIP-a Vesna Fabijančić-Križanić.

Rok za kandidature je do ponoći, 3. prosinca. DIP potom ima 48 sati za njihovu provjeru i objavu liste kandidata za predsjednika, kad to učini i službeno će krenuti izborna promidžba. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 67

DU
Deleted user
17:08 22.11.2019.

Dobijete li jos jedan mandat u sijecnju iduce godine krenut ce prema njemackoj stotine autobusa na privremeni rad cijele obitelji...itd

CH
che99
17:30 22.11.2019.

onda ide... blagi smiješak

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
17:10 22.11.2019.

Ne radiš ti ništa neumorno, stranačka vojska radi za tebe...nisi podigla teže od olovke u životu.