veliko iznenađenje

Prerezao drvo i naišao na nešto nevjerojatno

Prerezao drvo i naišao na nešto nevjerojatno
26.06.2018.
u 10:18
Svoj video muškarac je podjelio na YouTubeu i ostvario 2.8 milijuna pregleda. Neki od gledatelje tvrdili su da se radi o zmiji dok su drugi bili uvjereni da se radi o nekoj drugoj egzotičnoj životinji.
Pogledaj originalni članak

Nakon što je prerezao drvo, muškarac je doživio šok.

Naime, u videu koji je muškarac objavio, prikazana je velika crna životinja koja visi iz drveta i kojoj nedostaje jedan dio tijela, prenosi Unilad. 

Svoj video muškarac je podijelio na YouTubeu i ostvario 2.8 milijuna pregleda. Neki od gledatelje tvrdili su da se radi o zmiji dok su drugi bili uvjereni da se radi o nekoj drugoj egzotičnoj životinji. 

Kako se čini, radi se o crnoj južnjačkoj zmiji. Ta vrsta zmije nije otrovna, ali se voli penjati po stablima.

Drvosječa nije vidio nesretnu zmiju koja se zavukla u drvo te ju je prilikom sječe drveća slučajno prepolovio.

Međutim, ovaj muškarac nije jedina osoba koja je pronašla zmiju na neočekivanom mjestu. Krajem prošle godine jedan par otkrio je smrtonosnu istočnu smeđu zmiju u njihovom krevetu. 

Ta zmija je druga najopasnija na svijetu, a njezin otrov pun je neurotoksina koji dovode do brzog zgrušavanja krvi. Poznato je da ugriz te zmije može prouzročiti paralizu, zatajenje bubrega, srčani zastoj, a u nekim slučajevima i smrt.

Srećom, budući da se to dogodilo u Australiji, hvatač zmija Stewart Lalor, pobrinuo se da se zmija otkloni i da ne dođe do nekog nesretnog događaja. 

 

 

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Golum
Golum
10:39 26.06.2018.

Malo kasnite...ovaj video je osvanuo jos prije par mjeseci