Nakon devet dana

Preminula i treća žrtva kobnog sudara u svatovskoj koloni kod Našica

Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
Preminula i treća žrtva kobnog sudara u svatovskoj koloni kod Našica
15.09.2015.
u 17:35
Sudar se zbio, podsjetimo, kada je 24-godišnji vozač zaobilazio svatovsku kolonu i udario u automobil u koloni
Pogledaj originalni članak

Preminula je i treća žrtva prometne nesreće od 5. rujna na cesti između Podgorača i Budimaca, 20-godišnji putnik izgubio je bitku za život u ponedjeljak popodne u bolnici u Našicama.

Sudar se zbio, podsjetimo, kada je 24-godišnji vozač zaobilazio svatovsku kolonu i udario u automobil u koloni. Vozač je na mjestu preminuo, a dvoje putnika iz vozila u koloni, 20-godišnji mladić i djevojka teško su ozlijeđeni. Djevojka je preminula već sutradan.

Tragediji je krivac, izvijestila je policija, neprilagođena vožnja.

>> Nakon mladića (24), preminula i 20-godišnja djevojka stradala u sudaru kod Našica

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MV
mvalid11
21:30 16.09.2015.

"Tragediji je krivac, izvijestila je policija, neprilagođena vožnja." vrlo smiješna rečenica. Valjda je ipak glavni krivac vozač vozila koje je pretjecalo kolonu.