Gaf tjedna

Premijeru ne smeta da politika bira 
i učiteljice 
u školi

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
13.05.2015., Gunja - Nakon sjednice Vlade koja se odrzala u obnovljenoj zgradi Opcine, premijer Zoran Milanovic obisao je osnovnu skolu te je sjeo na kavu u obliznjem kaficu. Kata Huber u razgovoru s premijerom Milanovic.
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Kata Huber
17.05.2015.
u 17:00
Premijer nema ništa protiv da se u državi zapošljava po vezi
Pogledaj originalni članak

Premijeru Zoranu Milanoviću u obilasku Gunje profesorica razredne nastave Kata Huber požalila se da je nijedan ravnatelj u županiji ne želi zaposliti jer drugima čuvaju radna mjesta, a ona im nije politički po volji. Učiteljica Huber pitala je premijera što se može poduzeti s tim u vezi, a on joj je odgovorio neka se počne baviti politikom!

Na opasku Kate Huber da nisu svi za politiku Milanović je odgovorio: “Svatko je za politiku.” Premijer je tako nezaposlenoj učiteljici jasno dao do znanja da mu nimalo ne smeta to što politika u ovoj državi odlučuje o svemu, pa tako i o tome tko će dobiti posao u osnovnoj školi. Zapošljavanje po stranačkoj, rodbinskoj i prijateljskoj liniji tužna je hrvatska svakodnevica s kojom se premijer očito pomirio i nema ništa protiv toga da se u državi koju vodi zapošljava po vezi. Milanović je usto cijeli svoj radni vijek proveo u politici i primao i prima plaću poreznih obveznika pa zna da se tako jako lijepo i lagodno živi.

>> Milanović nezaposlenoj učiteljici: Bavite se politikom. Ja ne dijelim radna mjesta

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 29

Avatar blue screen
blue screen
17:46 17.05.2015.

Nemjte ga ništa pitati. To se ne smije. U svakom pitanju krije se urota Karamarka i HDZ-a. Smijete ga pitati samo: ogledalce, ogledalce moje najljepši i najpametniji na svijetu tko je?

AR
aristip
17:43 17.05.2015.

Realno, nije bilo ni za očekivati da će politički uhljeb imati nešto protiv drugih političkih uhljeba. To je jednostavno uhljebarska solidarnost. Dali ćemo i ovog premijera, kada bude bivši, vidjeti u Remetincu ?

Avatar cera
cera
17:45 17.05.2015.

Jao al se naduo ko žaba,nemam riječi,al plan21 radi li radi