Skupocjeni automobil

Zvonimir Mršić pohvalio se na Facebooku: Crvena Tesla S stigla je u Koprivnicu!

Foto: Facebook
tesla s
Foto: Snimio čitatelj
tesla
Foto: Snimio čitatelj
tesla
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
zvonimir mršić
06.07.2015.
u 12:25
Novim limenim ljubimcem na svom Facebooku pohvalio se predsjednik uprave Podravke Zvonimir Mršić koji je uz fotografiju crvenog automobila kratko napisao 'Došel!'
Pogledaj originalni članak

Najbolji električni automobil na svijetu Tesla S koji je Podravka naručila za članove uprave stigao je u Koprivnicu, javlja koprivnica.net.

Novim limenim ljubimcem na svom Facebooku pohvalio se predsjednik uprave Podravke Zvonimir Mršić koji je uz fotografiju crvenog automobila kratko napisao: "Došel!"

Automobilom će se uprava Podravke koristiti od ponedjeljka, a crvena boja i električni automobil zapravo trebaju biti simbol nove Podravke i drukčijeg načina razmišljanja, potvrdio je to Mršić za portal koprivnica.net.

Teslu, koja je proizvedena u SAD-u, Podravka je platila avansno, a pretpostavlja se da se cijena automobila kreće između 90.000 i 100.000 eura, dok je bespovratni državni poticaj Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost iznosio oko 10.000 eura.

Doseg Tesline baterije iznosi u prosjeku 400 kilometara, a s obzirom na to da u Koprivnici postoji pet punionica za električne automobile, od kojih je jedna pokraj koprivničke prehrambene kompanije, napajanje novog Podravkinog limenog ljubimca ne bi trebao biti problem.

Foto: Snimio čitatelj

>>'Podravku sam preokrenuo i zato nemojte se bojati nemilosrdnosti'

>>Očekuju da svaki četvrti radnik kupi dionice Podravke

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 54

IJ
i_ja_kupujem_hrvatsko
12:46 06.07.2015.

Da je hrvatski proizvod, ne bi niš rekla... A ovako, vidi se da se isplatila kratkoročna ušteda na uvezenom voću i povrću. Ne Podravci, ne poljoprivrednicima, ne građanima, ali jednom direktoru.

AF
afrika
13:45 06.07.2015.

Tvrtka koja posluje u gubitku kupuje električna vozila od 100.000 eura svojim managerima.... baš za pohvalu...

Avatar mary loo to
mary loo to
14:17 06.07.2015.

Crveni Tesla za crvene kmere...mogao se mladoskojevac i pohvaliti s Podravkinom reklamom na autopraonici Kreše Milanovića