Optužen za prijevaru

Predsjednik splitskog Gradskog vijeća Jure Šundov dao ostavku

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Predsjednik splitskog Gradskog vijeća Jure Šundov dao ostavku
31.05.2018.
u 14:45
U eteru Radio Splita poručio je da je odluku o ostavci donio sam, da to od njega nitko nije tražio - ni koalicijski partneri niti njegova stranka HGS na čijem čelu je bivši gradonačelnik Željko Kerum
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Splita i vijećnik HGS-a Jure Šundov u četvrtak ujutro u eteru 'Radio Splita' dao je ostavku na obje svoje dužnosti i to nakon što je u srijedu Općinsko državno odvjetništvo u Splitu protiv njega podiglo optužnicu zbog prijevare.

Optužnica Juru Šundova tereti da je lažirao šesnaest liječničkih nalaza i tako stekao status hrvatskog ratnog vojnog invalida s trideset posto oštećenja organizma, a tim je svojim postupkom državu oštetio za nešto više od 270 tisuća kuna.

U eteru Radio Splita poručio je da je odluku o ostavci donio sam, da to od njega nitko nije tražio - ni koalicijski partneri niti njegova stranka HGS na čijem čelu je bivši gradonačelnik Željko Kerum.

Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL

- Nadam se da sam u proteklom vremenu bio dobar predsjednik Gradskog vijeća. Svoju ću nevinost dokazivati i vjerujem dokazati u daljnjem postupku na sudu', poručio je na kraju Šundov.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
15:57 31.05.2018.

Ratni profiter.

MB
mbrkicvk
17:07 31.05.2018.

puno je takvihhhhhhhhhh

ST
sttipe
15:54 31.05.2018.

Samo vraćanje pokradenog može rh pretvoriti u najbogatiju zemlju na svitu. Nakon ovoga na red triba doć pola milijuna ostalih.. Kompletno biračko tijelo... Prrsedan je tu...