afera u hnl-u

Potvrđena optužnica protiv Širića, Djedovića i Šprajcara

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
željko širić
Foto: 'Robert Anic/PIXSELL'
'10.12.2011., Zagreb - Predsjednik Sudacke nogometne komisije Stjepan Djedovic u pratnji policije dolazi na Zupanijski sud zbog optuzbi za mito i korupciju. Photo: Robert Anic/PIXSELL'
Foto: 'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
'13.02.2012., Split - Svecano obiljezavanje 101. rodjendana nogometnog kluba Hajduk. Hrvoje Males. Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL'
12.12.2012.
u 13:47
Nogometni suci Širić i Djedović teretili su se za primanje mita, a viši tajnik NK Karlovac Šprajcar za davanje mita
Pogledaj originalni članak

Optužno vijeće zagrebačkog Županijskog suda potvrdilo je danas USKOK-ovu optužnicu protiv Željka Širića i Stjepana Djedovića, dvojice nogometnih sudaca, te Nevena Šprajcara, višeg tajnika NK Karlovac. Širić i Djedović teretili su se za primanje mita, a Šprajcar za davanje mita.

Prema optužnici Širić je od Hrvoja Maleša, bivšeg predsjednika uprave HNK Hajduk, tražio 95 tisuća eura kako bi Hajduk imao pošteno suđenje. Maleš je to prijavio USKOK-u te je postao USKOK-ov pouzdanik i Širiću predao 30 tisuća eura nakon čega su Širić i Djedović uhićeni. Što se tiče Šprajcara, on je Širiću dao tri tisuće eura.

>> Godinu dana poslije: Širić studira, a Maleš pazi tko mu je iza leđa...

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

AN
Andreeejjj
17:10 12.12.2012.

Pa kako opče može upisati taj studij sportskog prava - ironično i jadno. Pa NIGDJE U SVIJETU ako si kažnjen, nikako ne možeš iz te oblasti upisati ni jedan studij! Pa naravno i to če Širkan kupiti, nije on za studije, pa nije završio ni srednje škole. Ajmeeeee Bože mooooj, svašta se može u HRVATSKOJ!

DO
domagojb963
13:51 12.12.2012.

Možda ipak Dinamo neće biti prvak iduće desetljeće?!

HR
hr76
14:01 12.12.2012.

Ma u zatvor s njim, i ne dat mu da ikad više primiriši u sport, badava mu taj studij sportskog prava - ironično i jadno.