SESVETSKI KRALJEVEC

Potvrđeno - 75-godišnji svećenik ima koronu, zaražen i župljanin: 'Svi moramo u izolaciju'

Foto: REUTERS
Potvrđeno - 75-godišnji svećenik ima koronu, zaražen i župljanin: 'Svi moramo u izolaciju'
20.03.2020.
u 18:55
Sljedom navedeneg, SVI koji smo unazad 20 dana na bili koji način bili u kontaktu sa gore navedenima moramo ići u samoizolaciju i javiti se svojim liječnicima opće medicine, poručuje vlč. Vlado Letinčić.
Pogledaj originalni članak

Svećeniku vlč. M.A. (75) iz Sesvetskog Kraljevca ipak je potvrđeno da je obolio od koronavirusa, pa se oglasio i župnik župe Isusova uskrsnuća vlč. Vlado Letinčić ovoga popodneva i pozvao sve na izolaciju koji su bili u kontaktu sa svećenikom i izvanrednim dijeliteljem pričesti župljaninom M.Ć..

- Dragi i poštovani župljani župe Sesvetski Kraljevec. Pošto je testiranjem na COVID-19 (koronavirus) utvrđeno da su dvije osobe pozitivne: don M.A., umirovljeni svećenik i gospodin M.Ć., izvanredni djelitelj pričesti - piše u svojoj obavijesti župnik vlč. Letinčić te dodaje:

Sljedom navedeneg, SVI koji smo unazad 20 dana na bili koji način bili u kontaktu sa gore navedenima moramo ići u samoizolaciju i javiti se svojim liječnicima opće medicine koji će prema potrebi (ukoliko i sami imamo neke simptome) obavijestiti epidemioloske službe. Sada je važno da spriječimo moguće širenje i da zaštitimo jedni druge kroz samoizolaciju. Lijepo molim da se ova poruka proslijedi nasim zupljanima preko grupa i kontaktata. U molitvi povezani. Vlado Letinčić, upravitelj župe“.

Video - Mitovi o koronavirusu

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 129

LE
Leonn
19:43 20.03.2020.

Sramite se svojih gnusnih komentara..imate vi roditelje,bake,djede...di vam je imalo kulture. Dno ste dna ovog drustva.

Avatar HILARIUS FELIX
HILARIUS FELIX
19:06 20.03.2020.

Gdje su članci "Prvi oboljeli automehaničar", "Prvi oboljeli arhitekt", "Prva oboljela bankarica"...?

GI
gitara1
20:13 20.03.2020.

Pola mjesta je bilo u crkvi. Druga polovica je također u opasnosi jer se djeca od prestanka škole nesmetano nalaze i igraju po kućama...