Pronevjera

Poštar krivotvorio potpis i zadržao mirovinu za sebe

Foto: Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Poštar krivotvorio potpis i zadržao mirovinu za sebe
12.06.2020.
u 10:37
Kao zaposlenik jednog poduzeća za dostavu 6. ožujka je prilikom raznošenja mirovina na potvrdi o primitku krivotvorio potpis 88-godišnjakinje i zadržao mirovinu za sebe
Pogledaj originalni članak

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo pronevjere i krivotvorenja isprave.

Kao zaposlenik jednog poduzeća za dostavu 6. ožujka je prilikom raznošenja mirovina na potvrdi o primitku krivotvorio potpis 88-godišnjakinje i zadržao mirovinu za sebe. Potom je 13. ožujka ove godine krivotvorio i potpis 67-godišnjakinje i zadržao za sebe iznos od nekoliko tisuća kuna koji je trebala primiti za poslani paket.

- Poduzeće u kojem je 49-godišnjak zaposlen obeštetilo je oštećene žene - kažu u PU varaždinskoj.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.