RAVNATELJICA SREBRNJAKA

'Ponosna sam što je bolnica ostvarila veći prihod nego lani'

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
'Ponosna sam što je bolnica ostvarila veći prihod nego lani'
09.04.2020.
u 13:51
Nikada u niti jednom trenutku stanje zaštitne opreme u dječjoj bolnici Srebrnjak nije bilo 0, niti su zdravstveni djelatnici bili ugroženi, a dinamika isporuke ovisila je o dostupnosti proizvoda na tržištu i prioritetima isporuke koje je odredio Nacionalni stožer, kaže dr. Ivana Đerek Dubravčić
Pogledaj originalni članak

Dr. Ivana Đerek Dubravčić, v. d. ravnateljica Dječje bolnice Srebrnjak, reagirala je na tekst "Nema mira u bolnici Srebrnjak: Smijenjene jer su tražile pravedniju podjelu maski", iako dan ranije nije odgovorila na naš upit o najnovijim događanjima u toj bolnici.

Prenosimo njeno reagiranje u cjelosti:

"Dječja bolnica Srebrnjak kontinuirano i bez prekida pruža zdravstvenu skrb svojim malim pacijentima. Ponosna sam na sve zaposlenike Dječje bolnice Srebrnjak, pogotovo zdravstvene djelatnike, koji su svojim predanim radom omogućili da bolnica u siječnju i veljači tekuće godine ostvari 1,6% više prihoda temeljem pruženih zdravstvenih usluga u odnosu na isto razdoblje prethodne godine. Ponosna sam na sve zaposlenike bolnice koji u ovoj specifičnoj epidemiološkoj situaciji svoj rad kontinuirano prilagođavaju uputama Nacionalnog stožera, Ministarstva zdravstva, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo a temeljem istih i uputama ravnatelja. Ponosna sam na sve zaposlenike koji su svojim predanim radom i nesebičnim zalaganjem omogućili da se bolnica unatoč oštećenjima u potresu 22. ožujka u iznimno kratko vrijeme reorganizira i nastavi s radom.

Zajedništvo, rad i predanost neupitna je kod zaposlenika Dječje bolnice Srebrnjak, stoga ne mogu dozvoliti da se plasiranjem neprovjerenih i neargumentiranih informacija unosi nemir u zaposlenike, naše pacijente i širu javnost. Stav o širenju takvih informacija jasno je artikulirao i ministar zdravstva, prof. dr. sc. Vili Beroš na konferenciji 25. ožujka.

Nikada u niti jednom trenutku stanje zaštitne opreme u dječjoj bolnici Srebrnjak nije bilo 0, niti su zdravstveni djelatnici bili ugroženi, a dinamika isporuke ovisila je o dostupnosti proizvoda na tržištu i prioritetima isporuke koje je odredio Nacionalni stožer. S ciljem zaštite svih vrijednosti Dječje bolnice Srebrnjak, ali i jasnog informiranja čitave javnosti, molim Vas da položajno nezadovoljstvo nekolicine ne preslikavate na cijelu ustanovu".

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.