veliki obrat?

Policija na tragu pedofila koji je oteo Madeleine McCann?

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Policija na tragu pedofila koji je oteo Madeleine McCann?
19.03.2014.
u 16:51
Prema opisu istražitelja, riječ je o ''tamnokosom i preplanulom muškarcu'' koji je u području gdje se nalazio apartman obitelji McCann napao pet djevojčica u dobi od četiri do deset godina
Pogledaj originalni članak

Istražitelji koji rade na slučaju nestanka Madeleine McCann vjeruju da je u njenu otmicu bio upleten muškarac otprije poznat vlastima po zlostavljanju pet djevojčica. Seksualni zlostavljač nalazio se u blizini portugalskog ljetovališta u Algarveu, od kuda je Madeleine oteta u travnju 2007. godine, podsjeća The Guardian.

Prema opisu istražitelja, riječ je o ''tamnokosom i preplanulom muškarcu'' koji je, u području gdje se nalazio apartman obitelji McCann, od 2004. do 2006. godine napao pet djevojčica u dobi od četiri do deset godina. Sumnjiči ga se i za 12 provala u kuće u kojima su odsjedale britanske obitelji, a u nekima od njih počinio je navedene seksualne prijestupe. Zanimljivo je da iza sebe nije ostavljao ikakve tragove provale, a u samo tri slučaja počinio je krađu, većinom telefona ili manjih gotovinskih iznosa. Policija kaže da je nakon upada volio sjediti na krevetima djevojčica i kako je svoja djelovanja planirao unaprijed.

Svjedoci su ga opisali kao neobrijanog muškarca s raščupanom kosom. Engleski je govorio polako sa stranim naglaskom, a neke od žrtva kazale su da je imao ''čudan miris''. Istražitelji Scotland Yarda sveli su brojku osumnjičenih s 530 na 38 ljudi. Svi oni seksualni su zlostavljači čije stalno mjesto boravka nije moguće utvrditi.

>>Britanci privode provalnike koje sumnjiče za otmicu male Madeleine?
 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar tajar
tajar
18:41 19.03.2014.

"Preplanuli" muškarac ljeti stvarno upada u oči! Ovom dinamikom istražitelji će pronaći Madeleine, ako je živa, kad već bude baka.

UN
unbekant
18:03 19.03.2014.

Pa ovi"istrazitelji"nemogu naci stometarski zrakoplov s 300-njak putnika,da nadju jednog otmicara,nakon nekoliko godina,da nece nekog beskucnika uhititi,kao i nasa policija u hrvatskoj……………..

PL
@ploto@
20:57 19.03.2014.

Ne samo da ne znaju tko je taj,nego je pitanje da li je uopće živ.