platila 130 umjesto 1600 kn

Policija traži prevaranticu iz Varaždina: Skinula barkod s jastuka i njime kupila nadmadrac

Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL
Policija traži prevaranticu iz Varaždina: Skinula barkod s jastuka i njime kupila nadmadrac
07.07.2022.
u 10:28
U trgovini su tek kasnije shvatili što se dogodilo te su sve prijavili policiji, a policija nastavlja rad na otkrivanju identiteta prevarantice
Pogledaj originalni članak

Nevjerojatna prijevara dogodila se u trgovini u Gospodarskoj ulici u Varaždinu gdje je žena kupila nadmadrac, ali ga je platila po cijeni jastuka. 

Naime, ona je u utorak oko 16 sati došla u trgovinu u kojoj je skinula barkod s jastuka, a koji je koštao 130 kuna te ga stavila na nadmadrac u vrijednosti od oko 1.600 kuna i tako ga odnijela na blagajnu i platila navedeni manji iznos, izvijestila je PU varaždinska.

U trgovini su tek kasnije shvatili što se dogodilo te su sve prijavili policiji, a policija nastavlja rad na otkrivanju identiteta prevarantice.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar mrbr
mrbr
11:51 07.07.2022.

Dobro da barkod sa jastuka nije priljepila na BMW-a.

PR
prokurator
13:24 07.07.2022.

neka tolušića ostave pokraj ceste i sve snage preusmjere na hvatanje zastrašujuće varaždinske prevarantice!

DU
Deleted user
11:54 07.07.2022.

Ovo je udar organiziranog kriminala za hrvatsko gospodarstvo.