NEVJEROJATNO!

Policija pronašla u perilici rublja dio plijena iz drske krađe pola milijuna eura

Foto: Pixabay
Pranje novca - ilustracija
Foto: Stephan Schulz/DPA/PIXSELL
Njemačka policija
15.03.2021.
u 20:34
Istražitelji su pretražili kuću gdje živi 19-godišnjakinja i 55 godišnjak i pronašli novac.
Pogledaj originalni članak

Gotovo pola godina nakon što je ukradena sportska torba 28-godišnjeg poduzetnika u Bocholtu u kojoj se nalazilo preko pola milijuna eura u gotovini, dio novca pronađen je u bubnju perilice rublja u zapadnom Münsterlandu, piše Fenix-magazine. 

Policija je priopćila kako za krađu sumnjiče dvije osobe, 19-godišnjakinju i 55-godišnjaka. Oni dolaze iz bližeg okruženja poduzetnika kojemu je ukraden novac u rujnu prošle godine. 

Istražitelji su pretražili kuću gdje živi 19-godišnjakinja i 55 godišnjak i pronašli novac.

– Mlada djevojka je sve priznala. Rekla je kako je od 55-godišnjaka nekoliko puta dobila novac nakon što je ukrala torbu s novcem u potkrovlju garaže 28-godišnjeg poduzetnika iz Bocholta u rujnu prošle godine - priopćila je policija koja nije objavila  detalje o pronalasku novca, niti identitet osumnjičenih počinitelja.

 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar kenshi
kenshi
21:32 15.03.2021.

Klasičan primjer pranje novaca!

VI
vidum
20:45 15.03.2021.

Bravo, to se zove odgovornost! Znamo da novac prolazi kroz mnogo ruku i da je potencijalni prenositelj korona virusa. Pranje u perilici na 90 stupnjeva čuva zdravlje i živote građana.