ZNAČAJNA ŠTETA

Požar u kojem je izgorjelo krovište skadišta izazvala - djeca

Foto: PU međimurska
Požar u kojem je izgorjelo krovište skadišta izazvala - djeca
21.08.2019.
u 11:45
Šteta se procjenjuje na više stotina tisuća kuna.
Pogledaj originalni članak

Požar u kojem je prošle subote izgorjelo krovište napuštenog skladišta u Prelogu, u vlasništvu privatnog poduzeća iz Čakovca, izazvala su - djeca.

Šteta je, prema odštetnom zahtjevu, nekoliko stotina tisuća kuna, a izgorjelo je krovište skladišta dimenzija 60 puta 10 metara.

- Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su dva djeteta na drvenom podu tavana palili razne papire, koje su potom samo djelomično pogasili i bez da su se uvjerili da je vatra u potpunosti ugašena, izašli su iz skladišta. Nakon toga vatra se razbuktala i proširila na krovište objekta - izvijestila je danas PU međimurska.

Nadležnom državnom odvjetništvu za mladež dostavit će se posebno izvješće zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar VinkoL
VinkoL
12:31 21.08.2019.

Djeca Bandićevih glasača malo tamnije boje kože, vrlo česta u Međimurju. Treba njihovim roditeljima poduplati socijalna primanja, za demografsku nagradu.. pa kad ...365 dođe na vlast...

JD
john.drum.501
09:44 25.08.2019.

Kada se napravi "pizdarija" onda mediji o hrvatskoj djeci. A kada ih izmlate, onda mediji o ugroženoj manjini. A radi se o istim ljudima.