'tragamo za počiniteljem'

Policija o premlaćivanju Petrača: Napad nije bio planiran

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
Hrvoje Petrač
Foto: Boris Ščitar/Večernji list
Hrvoje Petrač,Vinko Žuljević Klica
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
Hrvoje Petrač
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
Hrvoje Petrač
Foto: Filip Brala/PIXSELL
Hrvoje Petrač
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Hrvoje Petrač
13.10.2019.
u 15:14
Hrvoje Petrač je zadobio teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život, tvrde iz policije.
Pogledaj originalni članak

Na izvanrednoj policijskoj presici koja se održala u 15 sati, policija nije imala konkretnih informacija o napadu na Hrvoja Petrača koji je u kasnim sinoćnjim satima pretučen ispred hotela Esplanade u središtu Zagreba.

Iz PU Zagrebačke su potvrdili da se radi o 64-godišnjem muškarcu kojemu je pružena liječnička pomoć u Kliničkom centru Zagreb. Policija još uvijek intenzivno traga za počiniteljem, no detalje nisu davali.

- Policija je kasno sinoć oko 22.30 zaprimila informaciju o teško ozlijeđenom muškarcu. Ozlijeđenom muškarcu u starosti od 64 godine liječnička pomoć pružena je u Kliničkom centru Zagreb. Radi se o sukobu dvojice muškaraca koje je rezultiralo teškim ozlijeđivanjem muškarca u starosti od 64 godine - priopćila je medijima glasnogovornica zagrebačke policije, Marija Goatti.

Napadač još uvijek nije poznat kao niti motiv počinjenog kaznenog djela. Napitanje o tome je li napadač Vjeko Sliško, također nisu dali odgovor. 

- U ovoj osjetljivoj fazi kriminalističkog istraživanja bilo bi nerealno očekivati da ćemo podijeliti one detalje koji su nam bitni kao operativni za kvalitetno provođenje kriminalističkog istraživanja. Policija intenzivno traga za njim - rekla je i nadodala da se radi o širem području traganja za osumnjičenim muškarcem.

- Radi se o sukobu dvojice muškaraca. Prema trenutnim detaljima, ne radi se o planiranom obračunu, ali istraga je još u tijeku - poručila je te više puta objasnila da zbog dinamike kriminalističkog istraživanja ne može davati više informacija.

Petrač je zadobio teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život, tvrde iz policije.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 33

DU
Deleted user
15:58 13.10.2019.

Nevjerovatno da je to uopće vijest, i još nevjerojatnije da se održi presica

DU
Deleted user
15:40 13.10.2019.

Pressica zbog kriminalca kojeg nitko ne ferma 5%?? Ko se mača laća. od mača i ........

ZA
zajgorec
15:23 13.10.2019.

cemu opet o kriminalcima???!!!???