Podnesne kaznene prijave protiv mještana Radovina i Radašinovaca

Policija im oduzela arsenal oružja koji su skrivali u kućama

Foto: Arhiva VL
Policija im oduzela arsenal oružja koji su skrivali u kućama
20.01.2010.
u 09:04
Mještanin Radašinovaca posjedovao je dvije poluatomtaske puške, jednu improviziranu pušku, tromblon i streljivo, a mještanin Radovina automatsku pušku sa streljivom.
Pogledaj originalni članak

ZADAR - Zadarska je policija kod dvojice sa zadarskog područja u dva dana otkrila nelegalni posjed oružja. Jučer je u Radovinu temeljem naloga istražnog suca Županijskog suda u Zadru izvršena pretraga doma 55-godišnjaka kod kojeg je pronađena automatska puška i 79 komada streljiva. Puška i streljivo su oduzeti, a slijedi kaznena prijava.

Prekjučer je, pak, u Radašinovcima pretražen dom 60-godišnjaka kod kojeg su pronađene dvije poluautomatske puške marke crvena zastava, jedna improvizirana neispravna puška, jedan trenutačni tromblon i  1252 komada streljiva. Oružje i streljivo su  oduzeti, a protiv 60-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.