Prijeti joj otkaz

Policajka otišla u Big Brother, kamera je uhvatila u nezgodnoj situaciji: To je nečuveno!

Foto: met police
policajka
Foto: met police
policajka
13.08.2019.
u 12:57
Britanskoj policajki prijeti otkaz nakon što ju je kamera uhvatila kako izmjenjuje nježnosti s natjecateljem u nigerijskom Big Brotheru u koji je otišla iako joj šefovi nisu dopustili da sudjeluje u showu
Pogledaj originalni članak

Londonskoj policajki Khafi Kareem (29) prijeti otkaz zbog sudjelovanja u nigerijskom Big Brotheru u kojem je započela vezu s 31-godišnjim natjecateljem.

Ono što je zasmetalo njezinim šefovima jest što je uzela neplaćeni dopust iako su joj savjetovali da se ne prijavljuje u reality show, ali i zato što je pred kamerama izmjenjivala nježnosti sa svojim novim dečkom.

Naime, kamera ih je uhvatila u intimnom trenutku pod plahtama, što se nije svidjelo njezinim kolegama.

– Ona je britanska policajka, to je nečuveno. Tražila je dopuštenje da ode u show i kada joj je zahtjev odbijen, svejedno je otišla. Policajci koji rade s njom bijesni su što se oglušila na zapovijedi i otišla u Afriku te naštetila našoj službi – rekao je izvor iz policije, piše Daily Mail.

Khafi Kareem kao policajka počela je raditi u postaji Lambeth 2015. godine nakon što je četiri godine radila honorarno. Pozirala je na reklami za londonsku policiju kojom su htjeli potaknuti crnkinje, ali i ostale žene da se pridruže policiji.

No pozornost je privukla kada je ušla u show koji je počeo 30. lipnja. Počela je vezu s 31-godišnjim Ekpatom Gedonijem, a nigerijski portali objavili su snimke na kojima se par nalazi ispod plahti te navodno vodi ljubav.

U jednom članku navodi se čak da se strahuje da će policajka iz showa izaći trudna ako ona i njezin ljubavnik nastave sa svojom romansom.

– Policija ne podržava njezino pojavljivanje u showu i ona ne predstavlja londonsku policiju. Svi službenici imaju zadaću ponašati se profesionalno i u manirama koje ne dovode policiju na loš glas, bili na dužnosti ili ne. Oni koji se ne ponašaju profesionalno krše policijske standarde profesionalnog ponašanja – rekao je glasnogovornik policije. Prema tome, policajka neće dobro proći kada izađe iz showa i vrati se na posao. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Zzzz
Zzzz
13:52 13.08.2019.

U normalnim zemljama takva osoba odmah dobije otkaz, a kod nas bi postala zvijezda, kod nas je normalno čak i to da portali reklamiraju prostitutke i porno zvijezde.

RE
reborn
16:05 13.08.2019.

Imali smo mi naizgled sličan slučaj - irski nogometni navijač zakvačen za sisu hrvatske zaposlenice ministarstva kulture na stadionu u prijenosu uživo (ispravite me ako sam pogriješio). Naravno da ta zaposlenica nije dobila otkaz u Hrvatskoj, jer je procjena bila kako svojim ponašanjem nije nanijela ugled državnoj službi koju obavlja. Što ćeš, britanska policija očito ima neke druge standarde...