U Rijeci

Pronađen zagrebački policajac Mišel Dogančić (28)

Foto: nestali.hr
Pronađen zagrebački policajac Mišel Dogančić (28)
07.03.2018.
u 23:11
Policajac je bio nestao prije dva dana nakon što je otišao iz svog stana u Ulici grada Chicaga u Zagrebu
Pogledaj originalni članak

Nestali policajac Mišel Dogančić (28) pronađen je na području Rijeke, neslužbeno doznaju 24 sata. Okolnosti nestanka se utvrđuju.

Policajac je bio nestao prije dva dana nakon što je otišao iz svog stana u Ulici grada Chicaga u Zagrebu, gdje ima prebivalište.

- Otišao je od kuće u 6 sati, kao i obično. Rekao je da ide na posao. Tek smo kasnije saznali da je zapravo na godišnjem - rekla je obitelj policajca.

Dogančić je u službi pet godina i svi ga znaju kao uzornog i predanog radnika. Nije oženjen i nema djece. 

 

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

MA
maximinimax
06:37 08.03.2018.

Pa kako da oni nešto nađu kad se sami pogube

Avatar raco
raco
23:35 07.03.2018.

Neozenjen covjek, bez djece. Na godišnjem. Kome bi se on trebao javljati da ide u Rijeku na par dana? Ne razumijem, sta nestao? Kome nestao? Pronadjen? Da bi bio pronadjen prije toga mora biti izgubljen. Besposlen pop i jarice krsti.

DE
deda1234
01:32 08.03.2018.

A valjda je zenska u pitanju