Traže statiste

Pojaviti se u seriji i još zaraditi, prilika je koja se ne propušta

Foto: arhivska fotografija
Pojaviti se u seriji i još zaraditi, prilika je koja se ne propušta
17.05.2010.
u 16:29
Pulski studenti oduševljeni jer se za potrebe snimanja traže osobe između 18 i 30 godina vješte u vožnji motocikla.
Pogledaj originalni članak

Na lokacijama u Fažani danas se počinju snimati prizori za njemačku seriju “Das Fremde Madchen”. Kako doznajemo, snimat će se prizor velike zabave zbog koje će na svoje doći mladi. Već desetak dana, naime, traže se statisti od 18 do 30 godina koji su voljni odvojiti tri dana, koliko će fažansko snimanje trajati.

Vijest je odjeknula osobito među studentskom populacijom. Kažu da se ne pruža svaki dan prilika pojaviti se u nekoj seriji i još za to biti plaćen. Ruke trljaju motorizirani i parovi jer su to posebni uvjeti za statiranje, a traži se i ne previsoka osoba koja zna voziti harley davidson. Bude li snimanje uspješno, njemačka će se serija pridružiti nevelikom popisu stranih produkcija snimanih u Istri. Najslavniji je svakako “Winnetou”. U novije je vrijeme u Draguću snimana serija “Žena mušketir” s Gerardom Depardieuom, Nastassjom Kinski i Michaelom Yorkom, a pulska je Arena za potrebe snimanja “odglumila” stari Rim u ekranizaciji Shakespeareova “Titusa Andronicusa” s Anthonyjem Hopkinsom i Jessicom Lang.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.