snalažljiva žena

Pogledajte čime se (uspješno) obranila od pljačkaša!

Foto: Screenshot
Pogledajte čime se (uspješno) obranila od pljačkaša!
14.09.2013.
u 18:55
Stručnjaci kažu da bi trebalo dvaput razmisliti o korištenju spreja protiv žohara ako je riječ o ljudima jer je to protuzakonito
Pogledaj originalni članak

Jedna prodavačica obranila se od kradljivca otjeravši ga sprejem protiv kukaca. Kada joj je nesuđeni lopov pristupio, žena je zgrabila limenku spreja i prskala ga sve dok nije pobjegao.

Lopov se dao u trk, a stručnjaci kažu da bi trebalo dvaput razmisliti o korištenju spreja protiv žohara ako je riječ o ljudima, jer je protuzakonito koristiti ga za išta drugo osim za ono za što je namijenjen. Međutim, priopćila je policija, u iznenadnim situacijama, koje su opasne za život, dopušteno je zgrabiti štogod možete kako biste zaštitili sebe, kao što je napravila ova trgovkinja.

>>Evo kako završi pljačka kad naletiš na bivšeg vojnika

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.