Na Cvjetni trg

Podignuta optužnica protiv muškarca koji je prijetio policiji tijekom deložacije

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Podignuta optužnica protiv muškarca koji je prijetio policiji tijekom deložacije
14.01.2015.
u 11:28
Tereti ga se da je potom iz puške ispalio četiri hica prema stropu prostorije, a zrna su u svojoj putanji probila oplatu spuštenog stropa prostorije te se zabila u nosivu konstrukciju stropa
Pogledaj originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu je podiglo je optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1961.) zbog počinjenja kaznenih djela prisile prema službenoj osobi, kaznenog djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari iz i kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Tereti ga se da je oko 10.30 sati 10. studenog 2014. u Zagrebu na prvom katu stambene zgrade u Preradovićevoj u kojem se nalazio zajedno sa suprugom i maloljetnom kćeri; tijekom postupanja sudskog ovršitelja uz asistenciju troje policijskih službenika, a kako bi ih spriječio u provođenju ovrhe nad stanom, uzeo automatsku pušku koju je držao u stanu te rekao da svi izađu van.

Tereti ga se da je potom iz puške ispalio četiri hica prema stropu prostorije, a zrna su u svojoj putanji probila oplatu spuštenog stropa prostorije te se zabila u nosivu konstrukciju stropa. Policijski službenici i sudski ovršitelj su u strahu pobjegli u hodnik zgrade, a okrivljenik je zatvorio i zaključao vrata stana u kojem je ostao zajedno sa suprugom i kćeri sve do dolaska pregovarača Policijske uprave zagrebačke kada je pristao odložiti oružje i policijskim službenicima omogućiti ulazak u stan.

>> Privedene 63 osobe koje su ometale deložaciju

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
Objektivno...
14:46 14.01.2015.

Ta ta ta...