nitko nije ozlijeđen

Pod utjecajem alkohola probio ogradu kuće: 'Ovo je drugi put da nam je netko uletio u dvorište'

Foto: Čitatelj 24sata
Pod utjecajem alkohola probio ogradu kuće: 'Ovo je drugi put da nam je netko uletio u dvorište'
18.07.2020.
u 15:17
'Ograničenje je 40, a ovaj dečko je vozio najmanje 85 kilometar na sat', tvrdi vlasnica kuće
Pogledaj originalni članak

Vozač (25) u petak oko 22 sata probio je autom ogradu kuće u Sopničkoj ulici u Sesvetama. Mladić je vozio pod utjecajem alkohola, a u nesreći je nastala samo materijalna šteta. 

"Padala je kiša i vjerojatno je otklizao. Čuo se snažan udarac, ograda nam je sasvim uništena. I dijete mi je bilo potreseno. Baš je bilo strašno", ispričala je za 24sata vlasnica kuće u čiju se ogradu mladić zabio. 

"Ovo je drugi put da nam je netko autom uletio u dvorište. Već sam razgovarala s nadležnim službama da se tu u blizini postave ležeći policajci. Nedaleko od kuće nalazi se zavoj gdje se ljudi voze kao luđaci, ograničenje je 40, a i ovaj dečko je vozio najmanje 85 kilometar na sat", dodala je i upozorila na moguću opasnost. 

"U blizini je i škola, djeca se igraju i netko će jednom nastradati. Prvi put kad nam je čovjek uletio u dvorište na našem autu je bila 'totalka' i nismo mogli pokriti štetu", rekla je. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SU
subara
21:25 18.07.2020.

ako budu postavljali "ležeće policajce",hoće li birati dalmatince?