Počela je tehnoaukcija Večernjeg lista!

Počela je tehnoaukcija Večernjeg lista!
26.10.2009.
u 11:00
Kao i na dosadašnjim, i na ovoj aukciji mogu sudjelovati sve zainteresirane fizičke osobe, a ponuđeno je više od 135 proizvoda.
Pogledaj originalni članak

Natječite se za elektroničke, kućanske i informatičke uređaje, i to po upola nižoj cijeni. Večernji list od 26. do 29. listopada održava tehnoaukciju na internetskoj stranici www.vecernji.hr/aukcija.

Kao i na dosadašnjim, i na ovoj aukciji mogu sudjelovati sve zainteresirane fizičke osobe, a ponuđeno je više od 135 proizvoda.

Proizvode na aukciji ponudili su izravno proizvođači i trgovci, baš kao da se kupuju u trgovini. Cijena svih proizvoda na aukciji je čak 50 posto niža od maloprodajne!

Za sudjelovanje u aukciji morate se registrirati te pritom imati važeću kreditnu karticu, no pregled ponuđenih proizvoda moguć je i bez registracije.

Sudionik nadmetanja može dati ponudu najmanje 20 kuna višu od početne cijene. Ponude su tajne, a sustav obavještava sudionika o svim promjenama na aukciji.


Stoga krenite s licitacijom - isplatit će se!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LA
lakluze
14:51 26.10.2009.

Te, 50% \"niže\" početne cijene su gotovo iste kao i redovne cijene u normalnim dućanima. Pljačka. I rješavanje starih zaliha po pretjerano visokim cijena.