Bio je pod utjecajem alkohola

Pješak nakon naleta auta pao na cestu pa pobjegao s mjesta nesreće

Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
Pješak nakon naleta auta pao na cestu pa pobjegao s mjesta nesreće
14.02.2020.
u 10:38
Oba sudionika prometne nesreće bit će prekršajno sankcionirana i to vozač osobnog vozila zbog vožnje neprilagođenom brzinom, a pješak zbog izazivanja prometne nesreće
Pogledaj originalni članak

Na državnoj cesti D-8 na predjelu Dupca u Župi dubrovačkoj u prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak oko 19,25 sati lakše je ozlijeđen 57-godišnji pješak.

Kako je izvijestila policija do prometne nesreće je došlo kada je spomenuti pješak, koji je bio pod utjecajem alkohola od 0,69 g/kg, započeo prelaziti kolnik državne ceste D-8 na mjestu gdje nema obilježenog pješačkog prijelaza i bez da se prethodno uvjerio da to može učiniti na siguran način. U tom trenutku na njega je naletilo osobno vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka kojim su pravcu Dubrovnika kretao 60-godišnjak. Uslijed udara, pješak je pao na kolnik, nakon čega je napustio mjesto događaja udaljivši se u nepoznatom pravcu.

Ozlijeđeni pješak pronađen je oko 22,30 sati te je odveden na liječnički pregled gdje su mu utvrđene lakše tjelesne ozljede te je pušten kući, izvijestila je PU dubrovačko-neretvanska.

Oba sudionika prometne nesreće bit će prekršajno sankcionirana i to vozač osobnog vozila zbog vožnje neprilagođenom brzinom, a pješak zbog izazivanja prometne nesreće.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

GR
gragakarlovac
15:06 14.02.2020.

Alkohol i droga