razbojništvo

Pijanu 54-godišnjakinju okrali dječaci u dobi od 12 i 13 godina

Foto: Arhiv VL
Pijanu 54-godišnjakinju okrali dječaci u dobi od 12 i 13 godina
19.08.2010.
u 11:52
Sve se odigralo u srpnju u u prognaničkom naselju Dumače. Žena je ostala bez 1800 kuna, a o dječacima će raspravljati u petrinjskom Centru za socijalnu skrb.
Pogledaj originalni članak

Utvrđeno je da su u srpnju ove godine razbojstvo nad pedesetčetverogodišnjom ženom u prognaničkom naselju Dumače počinila dva dječaka, stara 13 i 12 godina, priopćila je danas Policijska uprava sisačko-moslavačka. Naime, žena je policiji u Petrinji prijavila da su je 13. srpnja na ulici u prognaničkom naselju Dumače fizički napale tri mlađe osobe te joj uzele novčanik sa 1800 kuna i osobnim dokumentima. Liječničkim pregledom u Stanici za hitnu medicinsku pomoć Petrinja utvrđeno je  da je žena lakše ozlijeđena, a alkotestiranjem je utvrđeno da je bila i pod utjecajem alkohola od 2,05 promila. Upućena je da, kad se otrijezni, podnese kaznenu prijavu zbog razbojstva, što je ona i učinila.

Zbog sumnje da su počinili ovo kazneno djelo, u nazočnosti djelatnice petrinjskog Centra za socijalnu skrb obavljeni razgovori s dvojicom dječaka starih 13 i 12 godina, nakon čega je podneseno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Sisku.

Jučer je petrinjska policija zaprimila obavijest Općinskog državnog odvjetništva da je predmet ustupljen petrinjskom Centru za socijalnu skrb radi poduzimanja mjera iz njihove nadležnosti.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MM
Mladen Miletić
14:05 19.08.2010.

Ponosan sam Hrvat kad čujemo kako imamo več sada pametnu naprednu i sposobnu djecu. Jel samo takovi dobro prolaze i moči če da nekako prežive tu na Balkanu; naravno ako ne odemo - pobjegnemo uskoro u EU i to do posljednjega¨!