Napeto na letu

Pijani Rus tijekom leta psovao i vrijeđao sve dok mu jedan putnik nije odlučio začepiti usta

Foto: Screenshot YouTube
incident na letu
29.03.2018.
u 09:29
Prigovarao je ženama, bio je nasilan prema djeci, a u jednom trenutku čak je prijetio da će raznijeti avion
Pogledaj originalni članak

Jedan je pijani Rus na letu iz Rusije za Antalyju u Turskoj tijekom cijeloga leta maltretirao putnike svojim ponašanjem dok mu na kraj nije stao putnik kojem je dosadilo slušati njegovo psovanje i vrijeđanje.

Muškarac je, naime, pijan sjeo u zrakoplov te mu je stalno nešto smetalo. Prigovarao je ženama, bio je nasilan prema djeci, a u jednom trenutku čak je prijetio da će raznijeti avion.

Putnici koji su sjedili u blizini morali su napustiti svoja sjedala, no 20-ak minuta prije slijetanja jednom je putniku prekipjelo. Ustao je i počeo galamiti na pijanog Rusa te ga je snažno udario šakom u lice.

Posada zrakoplova odmah je okružila dvojicu muškaraca, a pijani Rus uhićen je nakon slijetanja, no poslije je pušten na slobodu. Muškarac koji ga je udario neće snositi nikakve posljedice.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar navijač
navijač
12:14 29.03.2018.

Vijest bi bila da je Rus bio trijezan, a ovo sve ostalo je kod njih normalno.

Avatar poljicanin
poljicanin
00:14 30.03.2018.

Tipično kako pišete o Rusima,kada je negativno onda "pijani Rus" a ovaj drugi je samo "jedan putnik".Nisu li jedan i drugi Rusi?

Avatar mali322
mali322
12:13 29.03.2018.

To ga je Putin nagovorio da provocira!