NEZGODNO!

Pijani Hrvat izazvao kaos u Njemačkoj: Zapeo na tračnicama, a vlak se kretao prema njemu

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
27.06.2022.
u 14:20
U vlaku je bilo oko 100 putnika. koji zbog zaustavljanja u nuždi nisu ozlijeđeni.
Pogledaj originalni članak

Pijani Hrvat (31) izazvao je znatne probleme u njemačkom gradu Pullingu kad se spotaknuo pri prelasku pruge i zapeo na tračnicama zbog čega je regionalni vlak morao pokrenuti hitno zaustavljanje.

Njemački centar za hitnu kontrolu izvijestio je oko 21:30 da je došlo do hitnog zaustavljanja u području Pullinga, okrug Freising, zbog osobe na tračnicama, piše Fenix-magazin.

Očevidom na licu mjesta utvrđeno je da je 31-godišnji pijani Hrvat pao dok je prelazio tračnice, a potom ostao ležati u predjelu kolosijeka. Strojovođa vlaka RE 4866 (München – Nürnberg) koji se približavao uočio je muškarca koji je ležao na tračnicama i pravodobno zaustavio vlak, težak nekoliko tona, ispred muškarca.

U vlaku je bilo oko 100 putnika. koji zbog zaustavljanja u nuždi nisu ozlijeđeni. Vlakovođa je doživio šok te je morao biti zbrinut i zamijenjen.

Strojovođa drugog vlaka pravodobno je zaustavio vlak bez naglog kočenja, a vidno alkoholizirani Hrvat odbio je dobrovoljni alkotest. Incident je značajno utjecala na željeznički promet, zbog čega savezna policija istražuje 31-godišnjaka zbog opasne intervencije u željezničkom prometu.

VIDEO: Trojica ključnih igrača spremni za rušenje Putina: 'Nitko ga neće pitati, hej Vladimire, hoćeš li otići?'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.