Novo Groblje u Beogradu

Obljetnica Đinđićeve smrti: Tadić zaplakao, brojni građani donijeli cvijeće

12.03.2018.
u 12:59
Srbijanski ministar obrane Dragutin Šutanovac, bivši predsjednik Boris Tadić, bivši predsjednik Vlade Srbije Zoran Živković obišli su Đinđićev grob...
Pogledaj originalni članak

Na današnji dan navršava se petnaest godina od kada je premijer Srbije i lider Demokratske stranke Zoran Đinđic ubijen ispred zgrade Vlade Srbije u Beogradu. Članovi obitelji, kao i brojni političari te građani na Novom Groblju u Beogradu obilježili su 15. obljetnicu Đinđićeve smrti.

Srbijanski ministar obrane Dragutin Šutanovac, bivši predsjednik Boris Tadić, bivši predsjednik Vlade Srbije Zoran Živković obišli su Đinđićev grob. Tadić je zaplakao, a brojni građani položili su cvijeće na grob.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 58

TO
Toni70
15:25 12.03.2018.

Koliki su zapalaki i gorko plakali kad je naš voljeni Maršal umro ... Ovdje se zna zapadni agent poslan da rasturi komniste i da ih obezglavi hapšenjem Miloševiča i progonom ostalih njegovih prijatelja. Što je najbolje bilo Haški sud nije izdao nikakovi uhitbeni nalog za Miloševića ( Njemački izvor tvrdi ! ) Đinđa je otišao iz Srbij i nije se 20 godina javljao ili dolazio u Srbiju . Ali kad je krenuo rat stao je odjednom na stranu Srbije a vani uz veliku podršku propagande se proslavio kao glas Srbije na zapadu . Podržavao je Srpske intrese normalno a ujedno se priklonio podaništvu zapada a da bi se još pametniji pokazao ne samo kao političar nego kao agent počeo da Hapsi sve koje su neki željeli da se riješe . A Ubio ga je policajac koji je vidio o čemu se radi . Ali kao i svi Tako i Srbi su se nastojali ulizivati Zapadu ali sve to nije nikoga posebno veselilo jer to nisu časni ljudi nego smo željni vlasti i diktature ..Amerima su bili nule zbog veza sa Rusijom ( a smi je imaju najviše ) te su se pod izgovorom bla bla bla oteli dio teritorija . Plakali su u Španiji za njihovim poglavicom Frankom. General je nudio svoje srce da mu da kad je stari bio na umoru . Žalost za njim za mene je nula bodova ! Ljiga i ništa drugo .

DI
Direkt
13:10 12.03.2018.

Kako navodi Djindjićev kum Marković, suradnja sa kriminalcima Djindjiću je došla glave.

Avatar Baba_Yetu
Baba_Yetu
13:25 12.03.2018.

O pokojniku sve najbolje...samo najblizi saradnici Beba, Ceda...Cesti susreti i kombinacije sa Cumetom i Zemunskim klanom...Prosecan balkanski politikant...