TEŠKA PROMETNA

Passatom naletio na ženu (54): 'Stajala je uz zebru, kako ju je udario?!'

Foto: pozega.eu
nesreća
Foto: pozega.eu
nesreća
02.08.2018.
u 13:27
Na ženu je naletio Passat požeških registracijskih oznaka koji se kretao iz Požege prema Pleternici, a u trenutku nesreće žena se nalazila uz kolnik
Pogledaj originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći koja se oko 11.30 sati dogodila u Vidovcima kraj Požege ozlijeđena je 54-godišnja pješakinja na koju je naletio automobil.

Na ženu je naletio Passat požeških registracijskih oznaka koji se kretao iz Požege prema Pleternici, a u trenutku nesreće žena se nalazila uz kolnik.

– Nije bila na zebri, već pored nje. Uopće nam nije jasno kako ju je udario. Vraćala se iz trgovine, pogledajte stvari po cesti, sve je razbacano. Bila je pri svijesti, valjda će biti sve u redu – ispričali su mještani za portal Pozega.eu.

Još se ne zna kakve je ozljede žena zadobila, a dok je razgovarala s liječnicima Hitne pomoći bila je pri svijesti.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

GU
Gumbar136
21:07 02.08.2018.

autom.