Neviđeno razbojništvo

Ovakvu pljačku sigurno niste nikad vidjeli: Razbojnik držao pištolj na najneobičniji način

Foto: Screenshot YouTube
Ovakvu pljačku sigurno niste nikad vidjeli: Razbojnik držao pištolj na najneobičniji način
27.05.2020.
u 10:08
Sigurnosne kamere snimile su razbojnika, inače nepokretnog muškarca u kolicima, kako djelatniku zlatarnice prijeti pištoljem kojeg je držao - nogama.
Pogledaj originalni članak

Nevjerojatna snimka pokušaja pljačke zlatarnice stigla je iz Brazila, a vjerojatno takve prizore niste mogli vidjeti čak i u filmu.

Stručnjaci otkrivaju

Roditeljstvo u doba korone: Povratak u novo normalno uz korisne strane novih tehnologija

Ida Prester otkriva kako joj je dijete naučilo slova preko aplikacije za vrijeme pandemije, a njoj je tehnologija doslovno spasila život! O izazovima roditeljstva u ovo izvanredno vrijeme razgovarali smo i s prof. dr. Gordanom Kuterovac Jagodić, pročelnicom Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu i dr. Rankom Rajovićem, dugogodišnjim članom Odbora za darovite međunarodne udruge Mensa i UNICEF-ovim suradnikom na projektu ranog poticanja intelektualnog razvoja djece, te osnivačem Odsjeka za darovite Nikola Tesla Centra

Naime, sigurnosne kamere snimile su razbojnika, inače nepokretnog muškarca u kolicima, kako djelatniku zlatarnice prijeti pištoljem kojeg je držao - nogama. Štoviše, pljačkaš je i nijem pa je djelatniku pokazao ispisanu poruku na kojoj je stajalo da želi novac. 

 

Zatečeni djelatnik isprva je mislio kako je riječ o šali, no 19-godišnji pljačkaš u kolicima imao je ozbiljne namjere. Iako, kako se ubrzo ispostavilo, nakon što ga je policija uhitila na mjestu događaja, pištolj nije bio pravi

No, kod glavnog aktera nevjerojatnog pokušaja pljačke u brazilskom gradu Caneliju, pronašli su veliki kuhinjski nož.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.