POPEO SE NA NAPUHANAC

Otkriven napadač na studenta u aquaparku: Riječ je o policajcu koji je ranije već privremeno udaljen iz službe

Foto: Daniel Bockwoldt/DPA/PIXSELL
Otkriven napadač na studenta u aquaparku: Riječ je o policajcu koji je ranije već privremeno udaljen iz službe
04.08.2021.
u 16:11
Dolaskom policije na mjesto događaja zatečena su dvojica 20-godišnjaka, koje je, dok su se nalazili u moru, prvo verbalno, a potom jednog od njih veslom po glavi, udario nepoznati muškarac, koji je bio revoltiran time što se penjao na zrakom punjene gumene dijelove tzv. Wibit, navela je policija
Pogledaj originalni članak

Student Matej Markovinović iz Zagreba zadobio je lakše ozljede nakon što je dobio udarac veslom od strane djelatnika aquaparka jer se neovlašteno popeo na napuhanac Wibit. Spomenuti događaj se dogodio u Zambratiji kod Umaga.

Pokazalo se kako je napadač policajac koji je trenutačno privremeno udaljen iz službe. To je za Glas Istre potvrdila PU istarska. 

"U svezi Vašeg upita obavještavamo Vas da je policija 30. srpnja oko 21.30 sati zaprimila dojavu o narušavanju javnog reda i mira na plaži u Zambratiji. Dolaskom policije na mjesto događaja zatečena su dvojica 20-godišnjaka, koje je, dok su se nalazili u moru, prvo verbalno, a potom jednog od njih veslom po glavi, udario nepoznati muškarac, koji je bio revoltiran time što se penjao na zrakom punjene gumene dijelove tzv. Wibit.

Dvadesetogodišnjaku je pružena medicinska pomoć te je utvrđeno da je zadobio lakše ozljede. Policija je provedenim izvidima utvrdila da je javni red i mir narušavao 31-godišnjak te će se protiv njega podnijeti optužni prijedlog zbog prekršaja iz čl. 6 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Također, možemo vam potvrditi da je riječ o policijskom službeniku koji je u listopadu prošle godine zbog teže povrede službene dužnosti rješenjem načelnika PU istarske privremeno udaljen iz službe", piše u odgovoru PU istarske. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

BE
berija
23:31 05.08.2021.

Jadni student iz Zagreba. Pa kak ti lokalni bedaci, seljačine, primitivci ne znaju da je zagrebčancima sve dozvoleno. Trebao ga je ustrijelit, ali šteta napuhanca.

Avatar salaso
salaso
15:38 05.08.2021.

Šta je vama...šta bi vi napravili čovjeku koji vam je provalio na imanje ..ili u stan..iliu garažu..aj ne budite licemjerni..

IJ
istinaa__jako_boli
17:48 04.08.2021.

Trajno ga udaljit iz sluzbe dok sluzbenim pistoljem nije nekog nevinog izresetao i obavezno psihijatrijsko lijecenje.