KARLOVAC

Otkazana javna dražba Kunićeve kuće, država se uključuje

Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
Otkazana javna dražba Kunićeve kuće, država se uključuje
12.05.2014.
u 12:21
Tako je praktički zaustavljen proces ovrha koje bi se trebale dogoditi diljem Hrvatske
Pogledaj originalni članak

Javna dražba obiteljske kuće Petra Kunića iz Krnjaka, zakazana za danas točno u podne na Općinskom sudu u Karlovcu, nije ni održana. Razlog tomu je poruka pristigla od Državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje koji je ovrhovoditeljima poručio da je država spremna uključiti se u ovaj slučaj i mirno riješiti problem.

Tako je praktički zaustavljen proces ovrha koje bi se trebale dogoditi diljem Hrvatske zbog potraživanja nekadašnjih privremenih korisnika, žitelja Hrvatske koji su je napustili nakon operacije Oluja. Petar Kunić trebao je biti prvi u tom procesu i privremenom korisniku njegove kuće Vinku Petroviću platiti više od 1,3 milijuna kuna.

Ukoliko se stranke ne dogovore, nova javna dražba trebala bi se održati kroz 30-ak dana.

>> Ako želi svoju kuću, mora platiti 1,3 mil. kn

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

BO
booloo
14:01 12.05.2014.

Otkazana javna dražba Kunićeve kuće, država se uključuje -------------------------------------------------------------------- zaštita ugrožene nacionalne manjine. ostali građani RH nek se slikaju kad nemaju močnog zaštitnika kao što je pupovac.

MI
Mirnadob
13:03 12.05.2014.

Dali je to zaustavio Pupovac?on je rekao da ze zaustavit Drzavu,ako dodje do delozacije. Obecao,Ispunio,a druga sirotinja neka "crkava".

MX
MXLCLGTG
14:00 12.05.2014.

U cemu je ovdje Problem gospodin je svojim novcem obnovio skroz unistenu kucu on samo trazi svoje sto je ulozio u nju i ako to Kunic nece platiti zna se kuca na bubanj ko i svima