PARANORMALNO ILI?

Otac objavio jezivu snimku: Kćer je nešto povuklo ispod kreveta

Foto: Screenshot
Otac objavio jezivu snimku: Kćer je nešto povuklo ispod kreveta
24.02.2021.
u 08:45
Snimka kamere iz dječje sobe pokazuje kako djevojčica leži na krevetu i gleda crtiće nakon čega je sišla s njega. Odjednom se podvlači pod krevet i neutješno doziva svoju majku
Pogledaj originalni članak

Jedan je otac objavio jezivu snimku na TikToku gdje tvrdi kako je njegovu kćer nešto povuklo ispod kreveta.

Snimka kamere iz dječje sobe pokazuje kako djevojčica leži na krevetu i gleda crtiće nakon čega je sišla s njega. Odjednom se podvlači pod krevet i neutješno doziva svoju majku.

– Moja kćer je povučena ispod kreveta. Supruga mislila da je sama otpuzala, no nešto ju je povuklo – objavio je korisnik TikToka pod imenom joshdean0222, a njegova snimka pregledana je više od osam milijuna puta.

@joshdean0222

##fyp##paranormal##needanswers##wtf

♬ original sound - Josh Dean

 

Mnogi su se složili da je snimka jeziva.

'Nema šanse da bi bila prestrašena i dozivala mamu te išla sama ispod kreveta', 'Je li tvoja supruga čula njezin glas? Prestrašena je i doziva je. Srce mi je stalo', samo su neki od komentara.

No, ima i onih koji imaju logičnija objašnjenja.

– Dijete se samo zavuklo ispod kreveta tražeći igračku. I onda je plakala jer nije znala kako izaći van – jedan je komentar.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PP
Preodgojen_Povratnik
08:57 24.02.2021.

Priznajem pogledao sam i sad osjecam krivnju. Jesu me.

DU
Deleted user
09:15 24.02.2021.

Kako je to bolesno. Iskoristiti dijete za klikove. Roditelje u zatvor. Stoka.