Christian Brueckner

Osumnjičenik za ubojstvo Madeleine McCann traži puštanje na slobodu

Foto: Press Association/Pixsell
Obljetnica nestanka Madeleine McCann
Foto: PA/Press Association/PIXSELL
Missing Madeleine McCann
Foto: CARABINIERI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
A handout picture shows a man identified as Christian Brueckner, at the time when he was arrested in 2018
17.07.2020.
u 10:59
Uputio je žalbu Europskom sudu pravde (ECJ) tvrdeći da bi njegovu trenutnu kaznu trebalo poništiti jer to nije zločin zbog kojeg je izručen iz Portugala
Pogledaj originalni članak

Christian Brueckner (43), glavni osumnjičenik za nestanak Madeleine McCann, traži oslobođenje iz zatvora u kojemu je trenutno zbog silovanja 72-godišnjakinje. 

Uputio je žalbu Europskom sudu pravde (ECJ) tvrdeći da bi njegovu trenutnu kaznu trebalo poništiti jer to nije zločin zbog kojeg je izručen iz Portugala. Umjesto toga, njemačka ga je policija u Njemačku vratila s nalogom zbog optužbi za zlostavljanje djece. Njegovi odvjetnici sada tvrde da je Portugal trebao dati pristanak da ga izruči zbog jednog, a potom osudi zbog drugog zločina, piše Metro

Brueckner je osuđen 2017. godine na sedmogodišnju kaznu nakon napada na Amerikanku u Praia de Luzu 12 godina ranije. Taj se zločin odvio u istoj četvrti u kojoj je Madeleine nestala 2007. godine. Nijemac je za njezin nestanak proglašen glavnim sumnjivcem nakon što je otkriveno da se u vrijeme nestanka nalazio na tom području. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
14:59 17.07.2020.

Dosadni ste vise sa ovom i koga boli kuac. da je to bila mala Hrvatica englezi nebi uopce objavili a kamo li o tome pisali po svojim medijima deset godina poslije.