PRAZNE FOTELJE

Orepić otkrio tko će biti novi ministar pravosuđa?

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Vlaho Orepić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Ante Šprlje, Vlaho Orepić, Slaven Dobrović
Foto: Robert Anić/PIXSELL
Vlaho Orepić
Foto: Rober Anić/PIXSELL
Ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić
Foto: Rober Anić/PIXSELL
Ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić
Foto: Rober Anić/PIXSELL
Ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
Vlaho Orepić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
Vlaho Orepić
05.05.2017.
u 20:21
Bivši ministar MUP-a ne zna tko će doći na njegovu poziciju.
Pogledaj originalni članak

Andrej Plenković trenutno u svojoj vladi nema četiri ministra i svi se pitaju tko bi trebao zasjesti na te pozicije. Jedna od upražnjenih pozicija je i Ministarstvo pravosuđa, a Vlaho Orepić izjavio je kako je načuo tko bi mogao doći na poziciju koju je imao Ante Šprlje.

- Koliko sam čuo, Ministarstvo pravosuđa će voditi saborski zastupnik - Bandićev zamjenik Lacković, to izgleda da će biti, zamislite tu perspektivu. Tako sam čuo, ako griješim, da je to posljedica nekakvog dogovora - kazao je Vlaho Orepić za N1 televiziju.

Bivši ministar MUP-a ne zna tko će doći na njegovu poziciju

- Što će biti s MUP-om, tko će ga voditi, ne znam. Postupanje državnog tajnika koji je sada tamo je korektno, ali državni tajnik nema snagu ministra, kojeg imenuje Sabor - rekao je Orepić koji je na pitanje je li Most 'gadno nastradao' rekao kako je 'ovaj politički trenutak najveća pobjeda Mosta i prekretnica za Hrvatsku'.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 42

DU
Deleted user
20:37 05.05.2017.

Da sam na mjestu Orepica ja bih pobjegao iz drzave. Prvo nestala je slika likvidacije heroja Vukovara gospodina Darka Pajcica, kao drugo svastika na poljudu nije odgonetnuta iako svi znamo tko je nalogodavac....... nakon toga on daje izjave, ljudi moji sramota.

DU
Deleted user
20:27 05.05.2017.

Most se sve vise ukopava, stvoreni od Roglica company dugo su trajali.

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
20:25 05.05.2017.

Zastavnik Orepić ima novu kristalnu kuglu. G. Orepiću, jel vidite možda u toj kugli gdje je zlato iz Heinzelove, tko je nacrtao kukasti križ na Poljudu, tko je bacio suzavac u Super Super, tko je Lekoviću ispilio šarafe....