ČAKOVEC

Optužen da je 25-godišnjaka ubio sjekirom

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
Optužen da je 25-godišnjaka ubio sjekirom
18.05.2018.
u 16:48
Tereti ga se da je 21. siječnja u naselju Paragu u Međimurskoj županiji tijekom fizičkog sukoba u kojem je sudjelovalo šest osoba zadao vršnjaku udarac oštricom sjekire u glavu i nanio mu ozljedu mozga opasnu po život.
Pogledaj originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je nakon provedene istrage podiglo optužnicu protiv 25-godišnjaka zbog ubojstva. Tereti ga se da je 21. siječnja u naselju Paragu u Međimurskoj županiji tijekom fizičkog sukoba u kojem je sudjelovalo šest osoba zadao vršnjaku udarac oštricom sjekire u glavu i nanio mu ozljedu mozga opasnu po život.

Mladić je nakon desetak dana preminuo u bolnici. - Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru, a u optužnici je predloženo da se istražni zatvor produlji zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, kažu u DORH-u.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DS
ds
18:04 18.05.2018.

Sta ,to su oni Kajtazijevi sticenici?