TROJICA POD ISTRAGOM

Oni njega pretukli, a on im vratio pokušavajući ih autom pribiti uz zid

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Oni njega pretukli, a on im vratio pokušavajući ih autom pribiti uz zid
12.09.2018.
u 14:52
Sumnja se da je 22-godišnjak 1. rujna u 19.48 na području općine Konavle, vozilom krenuo na 26-godišnjaka s kojim se par minuta ranije sukobio.
Pogledaj originalni članak

Mladić (22) sumnjiči se za pokušaj ubojstva, dok su 26-godišnjak i 27-godišnjak sumnjiče za nanošenje teške ozljede. Protiv sve trojice, Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku donijelo je rješenje o provođenju istrage.

Sumnja se da je 22-godišnjak 1. rujna u 19.48 na području općine Konavle, vozilom krenuo na 26-godišnjaka s kojim se par minuta ranije sukobio. Tužiteljstvo tvrdi da ga je namjeravao ubiti, a kako je ubrzavao vozeći prema njemu 26-godišnjak se uspio izmaknuti i izbjeći da ga vozilo udari i prikliješti uz zid. Par minuta prije spomenutog događaja, u 19.45, 26-godišnjak kojeg je 22-godišnjak pokušao zgaziti, zajedno s 25-godišnjakom nasrnuo je na 22- godišnjaka.

Više su ga puta rukama i nogama udarili po glavu i tijelu, pri čemu su ga teže ozlijedili. Svoj trojici mladića sudac istrage Županijskog suda u Dubrovniku odredio je jednomjesečni istražni zatvor.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.