novi napad

Omamili elektrošokerom vozača Taxi Cammea i ukrali mu torbu

Foto: Patrik Macek/Pixsell
Omamili elektrošokerom vozača Taxi Cammea i ukrali mu torbu
12.11.2012.
u 12:40
Novi napad na vozače Taxi Cammea tek je jedan u nizu okrutnih napada na vozače ovog taksi prijevoznika u posljednjih mjesec dana
Pogledaj originalni članak

Zdenka Banića, vozača Taxi Cammea, jutros su u naselju Trnsko napala trojica mladića koji su ga pritom omamili elektrošokerom i otuđili mu torbu s gotovo svim službenim i osobnim dokumentima.

Novi napad na vozače Taxi Cammea tek je jedan u nizu okrutnih napada na vozače ovog taksi prijevoznika u posljednjih mjesec dana.

– Ono što se u posljednje vrijeme vozačima Taxi Cammea događa na zagrebačkim ulicama jednostavno je nepodnošljivo i za svaku osudu. Uvjeti u kojima vozači Taxi Cammea danas obavljaju svoj posao postali su neizdrživi. Napadi na vozače događali su se i prije, ali nakon posljednja tri okrutna incidenta, koji su se pritom dogodili u vrlo kratkom periodu, naši su vozači u strahu – izjavio je Dražen Medić, tehnički direktor Taxi Cammea Zagreb te dodao:

– Krajnje je vrijeme da se ovakvim napadima i razbojništvima stane na kraj. Zato pozivam i ostale taksi prijevoznike, kao i predstavnike svih službi javnog prijevoza, čiji djelatnici svakodnevno prolaze kroz slične situacije i neugodnosti kao i taksisti, da zajedno sjednemo za stol i odlučimo što poduzeti kako bismo trenutačnu situaciju promijenili. Nedopustivo je da gotovo svakodnevno u novinama čitamo o napadima na taksiste, vozače tramvaja ili autobusa, a počinitelji su rijetko ili gotovo nikad pronađeni.

Napadnuti Zdenko Banić nema težih fizičkih posljedica te je nakon napada prebačen u policijsku postaju u Krugama kako bi podnio službeni iskaz o incidentu. Službena istraga je u tijeku.

Podsjetimo, ovo je treći okrutan napad na vozače Taxi Cammea u samo mjesec dana. Sašu Munđera napao je 24. listopada nepoznati počinitelj, koji ga je pritom zatvorio u prtljažnik, vozio po gradu i ostavio ga tako u zagrebačkom naselju Savica. Samo četiri dana poslije, dva razbojnika nasrnula su na drugog vozača Taxi Cammea tako što su ga onesposobili suzavcem za oči te mu ukrali utržak od nekoliko tisuća kuna.

>>Oteti taksist: Teško radi sjećanje kad ti netko prisloni pištolj na čelo

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar Vucibatina
Vucibatina
17:16 12.11.2012.

Cammeo uvijek žrtva ? Još jedan igrokaz !

BU
burza
17:31 12.11.2012.

muljaža

TM
tom milles
19:49 12.11.2012.

CAMMEO taxi izgleda da je naletio na tvrd orah , a oni mislili da će moći svugdje kao u Opatiji i Rijeci gdje su i počeli ...! ?