novi hdz na sudu

Olegu Butkoviću u veljači počinje suđenje

Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
Olegu Butkoviću u veljači počinje suđenje
02.12.2013.
u 14:08
Gradonačelniku Novog Vinodolskog i Siniši Šurcu, direktoru u Hrvatskim vodama, sudi se za zlouporabu položaja i ovlasti. Butkoviće je potonjem s računa Grada platio ljetovanje u hotelu Novi Resort
Pogledaj originalni članak

Olegu Butkoviću, gradonačelniku Novog Vinodolskog i članu Predsjedništva HDZ-a, kojeg USKOK tereti za zlouporabu položaja i ovlasti, suđenje će početi u veljači. Odlučeno je tako na priprenom ročištu održanom na Županijskom sudu u Rijeci.

Uz Butkovića na optuženičku klupu sjest će i Siniša Širac, direktor u Hrvatskim vodama koji se tereti za poticanje Butkovića na zlouporabu dužnosti. Obojica tvrde da nisu krivi i da su u slučaju za koji se terete, a riječ je o sedmodnevnom ljetovanju S.Širca u hotelu Novi Resort, za koje je s računa grada N. Vinodolskog plaćeno 33.000 kuna, nije bilo njihova nezakonitog postupanja.

"Ne bojim se kaznene prijave i čekam da me pozovu na razgovor"

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.